Μπαρτσελόνα – Σοδιεδάδ 1-0: «Έπαιξε» με τη φωτιά, αλλά προκρίθηκε

Μπαρτσελόνα – Σοδιεδάδ 1-0: «Έπαιξε» με τη φωτιά, αλλά προκρίθηκε

Χάρη σε ένα γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ, η Μπαρτσελόνα, που κινδύνεψε πολύ αν και έπαιζε από το 40' με παίκτη παραπάνω, επικράτησε με 1-0 της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου.

Θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας έκλεισε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» χάρη σε ένα γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ και πήραν την πρόκριση για την τετράδα της διοργάνωσης. Από το 40′ με δέκα παίκτες έπαιζαν οι Βάσκοι, που έχασαν απίθανες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, που προέρχονταν από σερί εννέα νικών (πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο), αλλά το γκολ του Ντεμπελέ στο 52ο λεπτό, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, της έβαλε φρένο.

Διαβάστε επίσης: Ας μιλήσουμε για τον Σαμασέκου…

Παρά τη σωστή αποβολή του Μέντεθ στο 40′ για πάτημα με τις τάπες στον Μπούσκετς, οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίτερα δοκάρι με Πάμπλο Μαρίν (30΄), ενώ μετά το τέρμα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού, ο Σόρλοτ έχασε απίστευτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν αστόχησε εξ επαφής (59΄).

Στο 87΄ ο Τερ Στέγκεν διόρθωσε το λάθος του λέγοντας «όχι» στο Ναβάρο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο γκολκίπερ της «Μπαρτσα» έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ολασαγκάστι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ (77’ Ραφίνια), Κουντέ, Κρίστενσεν (90+1’ Μάρκος Αλόνσο), Μπούσκετς, Πέδρι (77’ Κεσί), Γκάβι, Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ (84’ Φάτι), Λεβαντόφσκι

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Ρίκο (46’ Μουνιόθ), Ελουστόνδο, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Θουμπιμένδι, Μαρίν (77’ Ολασαγάστι), Μπράις Μέντεθ, Ογιαρθάμπαλ (46’ Μπαρενετσέα), Κούμπο (77’ Ναβάρο), Σέρλοθ (86’ Κάρλος Φερνάντεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ