Γαβαλάς για τον τελικό του Super Cup: «Επιβράβευση για Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη»

Γαβαλάς για τον τελικό του Super Cup: «Επιβράβευση για Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γαβαλάς στο «Κανάλι Ένα 90,4»

Στην Ελλάδα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένος για τις 16 Αυγούστου!

H UEFA ανακοίνωσε ότι ο φετινός ευρωπαϊκός τελικός του Σούπερ Καπ αλλάζει έδρα λόγω της τιμωρίας της Ρωσίας και από την Ak Bars Arena του Καζάν μεταφέρεται στην Ελλάδα και το φαληρικό γήπεδο!

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε για αυτό το γεγονός, λέγοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιβεβαίωση για τον Ολυμπιακό και το «Γ. Καραϊσκάκης».

«Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού. Είναι μια επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνoυν  ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος η ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού Ενα 90,4 ο διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να ορίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» ως την έδρα του τελικού του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ακούστε και διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Γαβαλά:

«Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, Τον Αύγουστο το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Ααπ , στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμφίβολα είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνει ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η ομάδα, έχοντας λάβει μάλιστα τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης των αγώνων.
Τη βραδιά του τελικού όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και δίχως άλλο θα είναι μία διαφήμιση για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, καθώς θα υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ