Το συγκινητικό ποστάρισμα του Λουκάκου για τον Ατσού

Το συγκινητικό ποστάρισμα του Λουκάκου για τον Ατσού

Ο Ρομέλου Λουκάκου, που υπήρξε συμπαίκτης με τον αδικοχαμένο Κριστιάν Ατσού στην Έβερτον, τίμησε τον Γκανέζο φίλο του μέσω μίας ιδιαίτερης ανάρτησης.

Δεν έχουν σταματημό οι συγκινητικές στιγμές και αφιερώσεις προς τιμήν του Κριστιάν Ατσού. Μετά την ανατριχιαστική στιγμή στο «Ντραγκάο», στον αγώνα της Πόρτο με την Ρίο Άβε, σειρά παίρνει ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος αφού χθες αφιέρωσε το γκολ, με το οποίο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε, σήμερα τίμησε και πάλι τον φίλο του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι διθύραμβοι θολώνουν την πραγματικότητα…

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ. Αυτό το χτύπημα ήταν πολύ βαρύ για να το αντέξει κάποιος. Ήταν κάτι το εκπληκτικό το να είμαι γύρω σου. Ήταν φανταστικό που κάναμε παρέα.

Η ταπεινότητα και η αγάπη σου για τον Θεό, ο τρόπος με τον οποίο δούλευες στην προπόνηση, η αγάπη που είχες για την οικογένειά σου και τα παιδιά.

Εύχομαι ο Θεός να δώσει όλη τη δύναμή του και να ευλογήσει την ψυχή σου. Θα σε αγαπώ για πάντα», ήταν το μήνυμα του Λουκάκου στο Instagram συνοδευόμενο από φωτογραφίες του ίδιου με τον αδικοχαμένο Γκανέζο αλλά και την αφιέρωσή του στο γκολ που πέτυχε με την Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ