Οι παίκτες της Πόρτο και της Ρίο Άβε τίμησαν με μοναδικό τρόπο τη μνήμη του Ατσού

Οι παίκτες της Πόρτο και της Ρίο Άβε τίμησαν με μοναδικό τρόπο τη μνήμη του Ατσού

Η συγκίνηση κατέκλυσε το "Ντραγκάο" λίγο πριν από την έναρξη του Πόρτο - Ρίο Άβε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τιμούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη μνήμη του Κριστιάν Ατσού που έχασε τη ζωή του μετά από το φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Συγκλονισμένη παραμένει η ποδοσφαιρική κοινότητα από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο θάνατος του Κριστιάν Ατσού, όταν εξαιτίας του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία δύο εβδομάδες πριν, κατέρρευσε η πολυκατοικία στην οποία βρισκόταν.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι διθύραμβοι θολώνουν την πραγματικότητα…

Οι δύο πρώτες ομάδες στην επαγγελματική καριέρα του άτυχου 31χρονου που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Νιούκαστλ, Τσέλσι και Έβερτον, ήταν η Πόρτο και η Ρίο Άβε και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να τεθεί αντιμέτωπη η μία της άλλης το βράδυ του Σαββάτου για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό το άδοξο τέλος του Γκανέζου.

Τη μνήμη του τίμησαν οι παίκτες των δύο ομάδων με ιδιαίτερο τρόπο, όπως ήταν λογικό, αφού συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο και φωτογραφήθηκαν, με τους αρχηγούς να κρατούν ο καθένας από μία φανέλα της ομάδας τους με το όνομα του Ατσού γραμμένο στο πίσω μέρος, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση όλο το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ