Ο Σμιντ δέχθηκε μπουκάλι, αποβλήθηκε και στη συνέχεια έδειξε το σκορ προς την κερκίδα (vid)

Ο Σμιντ δέχθηκε μπουκάλι, αποβλήθηκε και στη συνέχεια έδειξε το σκορ προς την κερκίδα (vid)

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, δέχθηκε ένα μπουκάλι από τους οπαδούς της Βιζέλα, το πέταξε ξανά στη κερκίδα, ενώ όταν αποβλήθηκε έδειξε το σκορ του αγώνα με τα χέρια του προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Η Μπενφίκα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιζέλα με σκορ 2-0, κάνοντας έτσι ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στην Πορτογαλία.

Ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από το επεισόδιο που υπήρξε με πρωταγωνιστές τον τεχνικό των «αετών», Ρότζερ Σμιντ και τους φίλους των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: Το ρεζιλίκι του Πινέιρο και του VAR με αποδείξεις: Οι δύο φάσεις που τα λένε όλα για την κλοπή στο Καραϊσκάκη (vids)

Πιο συγκεκριμένα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από τον Ζοάο Μάριο στο 90+5′ οι φίλαθλοι της Βιζέλα πέταξαν ένα μπουκάλι προς τον Γερμανό, ο οποίος εκείνη την πανηγύριζε.

Ο Σμιντ εκνευρίστηκε, έσκυψε, έπιασε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην εξέδρα, με τον διαιτητή να τον τιμωρεί με αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο, με τον ίδιο να δείχνει το σκορ με χέρια του την ώρα που έπαιρνε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ