Δύο πιστόλια της ΚΕΔ πυροβόλησαν το πρωτάθλημα – Κέλετ στη Λεωφόρο, Πινέιρο στο Καραϊσκάκης

Δύο πιστόλια της ΚΕΔ πυροβόλησαν το πρωτάθλημα – Κέλετ στη Λεωφόρο, Πινέιρο στο Καραϊσκάκης

Τέσσερις βαθμοί του Ολυμπιακού «κλεμμένοι» στο ντέρμπι των αιωνίων- Από την ΚΕΔ και τον Μπένετ με… αγάπη

Και κάπου εδώ, μες το Καρναβάλι, οι μάσκες έπεσαν οριστικά.

Για τον λόγο που η ΕΠΟ απαγόρευσε κάθε ιδέα περί επαγγελματικής διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ – Μεγάλη ανατροπή!

Για τον λόγο που ο Τάκης Μπαλτάκος αρνήθηκε το αίτημα της Super League για την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Για την επιλογή του Στιβ Μπένετ ως αρχιδιαιτητή (εκείνου που ήθελε μόνο η ΑΕΚ). Για τους διαιτητές δεύτερης διαλογής που έρχονται από το εξωτερικό στα ντέρμπι και τους Έλληνες που αλλοιώνουν τα πάντα στα υπόλοιπα (μήπως είδατε την αποβολή που έδωσε ο Τζοβάρας στο 4΄της αναμέτρησης ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης;).

Δεύτερο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μες τη σεζόν που ένα μεγάλο λάθος ενός διαιτητή αλλάζει την ιστορία, το αποτέλεσμα, τον βαθμολογικό πίνακα. Στην Λεωφόρο στο 90΄+7΄ εκείνο το κωμικό πέναλτι που υπέδειξε ο Γιάκομπ Κέλετ από τη Δανία, στο θέατρο του Φώτη Ιωαννίδη.

Στο Καραϊσκάκη απόψε ο Ζοάο Πινέιρο που με το έτσι θέλω ακύρωσε το κανονικό γκολ του Μάριου Βρουσάι στο 90΄. Δύο νίκες του Ολυμπιακού, ντύθηκαν ισοπαλίες. Έξι βαθμοί του Ολυμπιακού έγιναν δύο, όπως δύο βαθμοί ντύθηκε το μηδέν του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός σήμερα θα είχε 54 βαθμούς και θα ήταν πρώτος. Ο Παναθηναϊκός θα είχε 53 και θα συγκατοικούσε με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση. Τελικά οι Πράσινοι είναι στους 55 και οδηγούν την κούρσα.

Γιατί τα ντέρμπι αιωνίων τα παίζουν ξένοι διαιτητές από το… πανέρι της UEFA και όχι κάποιοι elite ρέφερι όπως επιβάλλει η περίσταση; Διότι ο Στιβ Μπένετ είτε στα αλήθεια δεν μπορεί να προσεγγίσει τέτοιους, είτε δεν θέλει. Έρχονται λοιπόν διαιτητές του… κιλού που διαλύουν το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αρέσει, δεν αρέσει. Η αλήθεια της ΕΠΟ, του Μπαλτάκου, της ΚΕΔ, του Μπένετ. Πως το είπε ο Μίτσελ «Σε αυτό το πρωτάθλημα οι… εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε».

Να το χαίρεστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ