Το ρεζιλίκι του Πινέιρο και του VAR με αποδείξεις: Οι δύο φάσεις που τα λένε όλα για την κλοπή στο Καραϊσκάκη (vids)

Το ρεζιλίκι του Πινέιρο και του VAR με αποδείξεις: Οι δύο φάσεις που τα λένε όλα για την κλοπή στο Καραϊσκάκη (vids)

Ο Πινέιρο και ο VAR του Μπένετ αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Φάληρο. Με αποδείξεις

To είπε νωρίτερα στο «10» ο Ηρακλής Τσίκινης. Το λέει και κάθε άνθρωπος της διαιτησίας που είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα καλείται να απαντήσει για τη φάση του 90΄ στο Καραϊσκάκη. Για το ακυρωθέν γκολ του Μάριου Βρουσάι φυσικά ο λόγος. Για την υπόδειξη διαιτητή και VAR που άλλαξε το σενάριο και το αποτέλεσμα της βραδιάς στο ντέρμπι των αιωνίων. Η φάση αυτή

«Έπρεπε να μετρήσει το γκολ» συμφωνούν. Γιατί; Διότι ο –στην προκειμένη περίπτωση- εκτεθειμένος Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη μπάλα, όπως δεν ήρθε και ο αμυντικός που τον ακολούθησε (Σάρλια). Δεν επηρεάζει τη φάση η εμπλοκή του Ελ Αραμπί, αλλά και η προσπάθεια του αμυντικού γιατί δεν έρχονται σε επαφή με τη μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ – Μεγάλη ανατροπή!

Και μιας και πλέον δεν ζούμε στην εποχή του… τηλέγραφου; Οι αποδείξεις είναι μπροστά στα μάτια μας. Αντίστοιχες φάσεις, σε ματς υψηλού επιπέδου. Και οι αποφάσεις διαιτητών πρώτης γραμμής και όχι του Ζοάο Πινέιρο που έστειλε απόψε στο Φάληρο ο Στιβ Μπένετ.

Η πρώτη φάση έρχεται από ματς εθνικών ομάδων της Πολωνίας με την Αλβανία. Μετά την εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων ο νούμερο 5 είναι εμφανώς σε θέση οφσάιντ. Ούτε εκείνος όμως, ούτε ο αμυντικός που τον ακολουθεί συναντιούνται με τη μπάλα. Η φάση λοιπόν εξελίσσεται κανονικά. Και το γκολ μετρά. Ιδού το βίντεο.

Αντίστοιχη και η φάση που έρχεται από το κλασικό ντέρμπι του Μάντσεστερ. O αγώνας ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι (2-1) που έγινε πριν από λίγες μέρες (14/1/23) για την Πρέμιερ Λιγκ. Στο 79’ μέτρησε γκολ του Φερνάντες καθώς κρίθηκε, και μάλιστα με παρέμβαση του VAR, ότι ο Ράσφορντ δεν επηρέαζε τη φάση. Δείτε το βίντεο από το 2,35’’ και μετά.

 

Θα διαπιστώσετε ότι η φάση είναι ακόμη …χειρότερη από αυτή στο 90΄ του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0, όταν σκόραρε ο Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ