Ριβάλντο: «Μπορεί να βοηθήσει τη Φλουμινένσε ο Μαρσέλο»

Ριβάλντο: «Μπορεί να βοηθήσει τη Φλουμινένσε ο Μαρσέλο»

Ο Ριβάλντο σχολίασε την επιστροφή του Μαρσέλο στη Βραζιλία για τη Φλουμινένσε λέγοντας πως ο 34χρονος μπακ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα.

Ο Μαρσέλο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία με τη φανέλα της Φλουμινένσε και ο συμπατριώτης του και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο 34χρονος αριστερός μπακ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας και ταιριάζει στη φιλοσοφία του προπονητή.

«Ο Μαρσέλο έχει μια σημαντική αποστολή στη Φλουμινένσε. Θα βάλει τέλος στον πονοκέφαλο που δημιουργείται από το αριστερό άκρο. Ακόμη και στα 34 του, θεωρώ πως υπάρχουν οι συνθήκες για να βοηθήσει τον σύλλογο και ξεκινά την κατάλληλη στιγμή γιατί ο Φερνάντο Ντινίζ είναι ένας επιθετικογενής προπονητής που θα τον βοηθήσει, αλλά και το αντίστροφο.

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στη φετινή Euroleague (vids)

Παίζοντας την μπάλα με την μία, αλλά και τις συνεχείς κινήσεις μπροστά πιστεύω πως ο Μαρσέλο έχει να δώσει πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας. Νομίζω πως για τους οπαδούς της Φλουμινένσε, η επιστροφή ενός ειδώλου όπως είναι ο Μαρσέλο θα μπορεί να είναι ο τέλειος »γάμος» και για τις δυο πλευρές», ήταν τα λόγια του Ριβάλντο στη Bolavip.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ