Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη ο γιος του Ριβάλντο

Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη ο γιος του Ριβάλντο

Συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική Βιζέλα υπέγραψε ο γιος του Ριβάλντο, Ισακέ, ο οποίος θα αγωνίζεται με την Κ17 της ομάδας.

Τα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει, ο γιός του Ριβάλντο.

Ο 16χρονος Ισακέ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την πορτογαλική Βιζέλα, στην οποία θα αγωνίζεται αρχικά για λογαριασμό της ομάδας Κ17.

Διαβάστε επίσης: Αν ο Ολυμπιακός δεν αλλάξει αυτό το στοιχείο…

Μάλιστα, ο ίδιος ο «Ρίμπο», που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον δεύτερο γιο του, που επίσης αγωνίζεται στην Βιζέλα.

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνει η Βιζέλα στα δύο μου παιδιά. Θα είναι καλό για τον Ισακέ λόγω της δομής που έχει ο σύλλογος, λόγω της φιλίας που έχω με τον πρόεδρο και λόγω της πόλης που με υποδέχτηκε πολύ καλά. Ελπίζω να μπορούν να μάθουν. Ο Ισακέ είναι επιθετικός, του αρέσει να σκοράρει και να είναι πιο κοντά στην περιοχή. Καθώς είναι μόλις 16 ετών του λέω ότι θα βρει ακόμα τη θέση του στις προπονήσεις. Ξεκίνησα επίσης στο νούμερο εννέα, έπαιξα στα αριστερά και κατέληξα στο νούμερο 10, θέση όπου έγινα ο καλύτερος στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ