Τα «σκάει» η Νιούκαστλ για Κβαρατσχέλια

Τα «σκάει» η Νιούκαστλ για Κβαρατσχέλια

Κοντά στα 170 εκατομμύρια ευρώ είναι διατεθειμένες να... σκάσουν οι «καρακάξες» για να κάνουν το μεγάλο αστέρι της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια δικό τους

Έτοιμη να δώσει έναν πακτωλό χρημάτων εμφανίζεται η Νιούκαστλ ώστε να κάνει δικό της τον άσο της Νάπολι Κβίτσα Κβαρατσχέλια σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το footballinsider η αγγλική ομάδα -στην οποία ρέει άφθονο το χρήμα- είναι διατεθειμένη να δώσει στους «παρτενοπέι» ακόμα και 170 εκατομμύρια ευρώ (τα χρήματα που θα μπουν ως ρήτρα λογικά για τον Γεωργιανό φορ).

Διαβάστε επίσης: «Εγώ και ο κόσμος το πιστεύουμε, εσείς δείξτε το…» – Η ομιλία του Μίτσελ, η 11άδα με Χάμες, Φορτούνη και δύο αλλαγές

Όπως και να έχει η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει αυτή τη στιγμή τα δυο πιο καυτά ονόματα στο ρόστερ της -βάλτε στην εξίσωση και τον Βίκτορ Οσίμεν- με τον Γεωργιανό άσο να διαμηνύει πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς μόνο αν μπει η ρήτρα, με τη Νάπολι -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να τον κοστολογεί με το αστρονομικό ποσό των 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νιούκαστλ έως τώρα έχει κάνει συνετές για το πορτοφόλι της κινήσεις αλλά αν χρειαστεί -όπως στην περίπτωση του Ισάκ (κόστισε 70 εκατομμύρια ευρώ)- είναι διατεθειμένη να τα… σκάσει για έναν ομολογουμένως εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ