Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απολύθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες!

Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού απολύθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απολύθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες από τη Ζάμαλεκ.

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Ζάμαλεκ αποτελεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος απολύθηκε από τους πρωταθλητές Αιγύπτου για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες! Ο 76χρονος Πορτογάλος, άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, είχε απομακρυνθεί αρχικά στις 24 Ιανουαρίου, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, η διοίκηση αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφασή της, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει την αποζημίωση που προέβλεπε το συμβόλαιο του βετεράνου προπονητή. Τελικά, ο αποκλεισμός της Ζάμαλεκ στη φάση των ομίλων του Champions League Αφρικής (για τρίτη σερί χρονιά) υπήρξε η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Φερέιρα να υπογράφει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με το σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Εφές ώρα μηδέν: Παλεύει για την «επιβίωσή» της στο Βερολίνο και βλέπουμε…

Ο πολύπειρος τεχνικός, με θητεία μεταξύ άλλων στον πάγκο των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας του (Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ), είχε εργαστεί στη Ζάμαλεκ και το 2015, όταν κατέκτησε το νταμπλ, αλλά απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα, ύστερα από τη διαμάχη του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μορτάντα Μανσούρ. Επέστρεψε στην αιγυπτιακή ομάδα πριν ένα χρόνο και την οδήγησε σε ακόμη ένα νταμπλ, αλλά την αφήνει στην πέμπτη θέση της κατάταξης, έντεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλ Αχλί, και εκτός συνέχειας στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ