Ακόμα λίγη υπομονή για την επιστροφή του Ομάρ

Ακόμα λίγη υπομονή για την επιστροφή του Ομάρ

Τα πρώτα ματς του Νορβηγικού πρωταθλήματος με τη Μπόντο Γκλιμτ θα χάσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που χρειάζεται λίγες εβδομάδες ακόμα για να είναι έτοιμος.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στη Νορβηγία για λογαριασμό της Μπόντο Γκλιμτ, ωστόσο θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε ο Λύρατζης – Νοκ-άουτ ο Κεντζιόρα

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε αρκετά με θέματα υγείας. Αρχικά είχε σοβαρό πρόβλημα στο μάτι, κατόπιν αντιμετώπισε θέμα τραυματισμού ενώ προσβλήθηκε και από κορωνοϊό και ιώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τον τεχνικό της Μπόντο Γκλιμτ, Γιέτιλ Κνούντσεν, χρειάζεται λίγες εβδομάδες ακόμα για να επανέλθει πλήρως.

«Δεν μπορούμε να πούμε πως έχει κάνει καλή αρχή στην Μπόντο. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, το οποίο δυστυχώς αντιμετώπισε ασθένειες και τραυματισμούς.Σταδιακά θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά πρέπει να του δώσουμε λίγες ακόμα εβδομάδες. Μπορούμε να πούμε πάντως πως τα πράγματα βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Κνούντσεν, με τον Ομάρ να χάνει σίγουρα την πρεμιέρα του Νορβηγικού πρωταθλήματος κόντρα στη Σάρπμποργκ (10/4), και μένει να φανεί τώρα πότε ακριβώς θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ελαμπντελαουί αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 24 Απριλίου, στην αναμέτρηση της Γαλατασαράι με την Αλτάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ