Επέστρεψε ο Λύρατζης – Νοκ-άουτ ο Κεντζιόρα

Επέστρεψε ο Λύρατζης – Νοκ-άουτ ο Κεντζιόρα

Την ώρα που ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε μετά από 2,5 περίπου μήνες, ο Τόμας Κεντζιόρα υπέστη θλάση β' βαθμού και θα είναι απών για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα (2/4, 19:30), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει θέμα με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα είναι απών για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Λευτέρη Λύρατζη να προπονείται κανονικά -μετά τον Γενάρη- όταν και υπεβλήθη σε επέμβαση στο ζυγωματικό, ενώ απόντες από το κανονικό μέρος της προπόνησης ήταν και σήμερα οι, Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιασμίν Κούρτιτς που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης του «δικέφαλου του Βορρά», αυτή, μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» θα λάβει χώρα στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ