Συνεχίζει την κόντρα με τον Μουρίνιο ο Κασάνο: «Ποτέ δεν με χτύπησε ο Λιβάγια»

Συνεχίζει την κόντρα με τον Μουρίνιο ο Κασάνο: «Ποτέ δεν με χτύπησε ο Λιβάγια»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Αντόνιο Κασάνο και του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον παλαίμαχο επιθετικό να απαντάει στον Πορτογάλο και για την αναφορά του στο περιστατικό με τον Μάρκο Λιβάγια.

Δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αντόνιο Κασάνο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αναφερθεί με σκληρό τρόπο για τον Πορτογάλο αναφέροντας πως δεν θα ήταν καλός για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της «βασίλισσας» λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο και δεν του αρέσει να δουλεύει.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός, το Κάουνας, οι εκλογές και αυτό που δεν λέει κανείς για την Μπασκόνια

Ο Special One προφανώς και σήκωσε το γάντι και απάντησε με τον ίδιο και ακόμα πιο δεικτικό τρόπο, βγάζοντας μάλιστα ένα περιστατικό από τα αποδυτήρια της Ίντερ τη σεζόν 2011-2012, όταν ήταν ο ίδιος προπονητής και οι Κασάνο και Λιβάγια παίκτες του:

«Καθένας μπορεί να ασκεί κριτική και να σκέφτεται όπως θέλει. Ενώ ο Κασάνο κάνει πλάκα, άλλοι δουλεύουν σοβαρά. Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, στην Ίντερ, στη Ρεάλ: στη Ρεάλ τον θυμούνται μόνο για το μπουφάν του, στη Ρόμα κέρδισε ένα Σούπερ Καπ χωρίς να παίξει, στην Ίντερ δεν πήρε ούτε το κύπελλο Λομβαρδίας.

Αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου, όχι εγώ με αυτόν. Θα του πω μόνο αυτό διότι είναι 40 χρόνων κι εγώ 60: στη ζωή αν προσπαθείς συνέχεια να συγκρούεσαι, εμφανίζεται μπροστά σου ένας Μάρκο Λιβάγια και δεν διασκεδάζεις και τόσο», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως ο πρώην φορ της ΑΕΚ τον είχε χτυπήσει σε έναν καβγά που είχαν.

Ο Κασάνο λοιπόν πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήρθε στα χέρια με τον Λιβάγια και έκανε λόγο για κατασκόπους του Μουρίνιο που του έδωσαν λανθασμένη πληροφόρηση.

«Αγαπητοί ακόλουθοι. Αφού αύριο το βράδυ θα είμαι στο Bobo TV, θα τα πω όλα εκεί Θέλω όμως προηγουμένως να πω κάτι για τον Μουρίνιο και τα λόγια του για τον Λιβάγια.

Τίποτα δεν ήταν ποτέ δύσκολο στη ζωή μου, μόνο από 0 έως 18 χρονών επειδή στο μέρος που έζησα θα πρέπει να είσαι έξυπνος και πονηρός αν ήθελες να προχωρήσεις.

Τσακώθηκα με τον Λιβάγια, είπαμε τα πάντα και άλλα πολλά αλλά μετά από δύο μέρες ήμασταν φίλοι όπως πριν. Η μητέρα μου με έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Έχω μιλήσει με 30.000 ανθρώπους. Κάποιος έκανε τον κατάσκοπό σου, πες λοιπόν στον κατάσκοπο ότι μπήκαν στη μέση είκοσι άτομα και δεν υπήρξε φυσική αντιπαράθεση. Δεν δέχτηκα κάποιο χτύπημα.

Πες σε εκείνο το κουνελάκι που σου έλεγε μαλ@@@@@@, ότι είναι απλά μαλ@@@@@@. Και αυτό είναι ένα κομμάτι από σκ@τ@, όπως είναι και ο τρόπος που βάζεις τις ομάδες σου να παίζουν.

Στη ζωή μου δεν έχω χτυπηθεί ποτέ από κανέναν, ποτέ, ίσως να ήμουν τυχερός, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα τίποτα και κανέναν. Και στο Bobo TV θα πούμε άλλα», ανέφερε σε αναρτήσεις που έκανε στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ