Οι προτάσεις από τη Βραζιλία στον Χάμες, η Κολομβία και τα «τρελά» χρήματα που έχει στην τράπεζα

Οι προτάσεις από τη Βραζιλία στον Χάμες, η Κολομβία και τα «τρελά» χρήματα που έχει στην τράπεζα

Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σε όλη τη Λατινική Αμερική. Οι επίσημες κρούσεις, η επιστροφή στην Κολομβία, η Ευρώπη και τα «χρυσά» συμβόλαια.

O Ολυμπιακός πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Χάμες Ροντρίγκες μετά από επτά μήνες παρουσίας του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στο λιμάνι.

Ο Χάμες κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, με τις ομάδες να κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν τόσο στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με τον 31χρονο να φέρεται πως έχει προτάσεις στα χέρια του από Μπεσίκτας και Γαλατασαράι, αλλά και από άλλες ομάδες που δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ έχει κρούσεις και από τη Βραζιλία και την Κολομβία.

Συγκεκριμένα, ο Χάμες είναι διακαής πόθος της Φλουμινένσε του Μαρσέλο και της Βάσκο Ντα Γκάμα, όπως αναφέρουν στη χώρα του καφέ, ενώ τον θέλει και η Ατλέτικο Νασιονάλ του Μεντεγίν, για να τον επαναπατρίσει.

Παράλληλα, έχει πρόταση για να παίξει και στην Kings League, που είναι μια λίγκα όπου αγωνίζονται όλα τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος. Παίκτες όπως ο Αγουέρο, ο Ροναλντίνιο, ο Κασίγιας, αλλά και οι μέχρι πρότινος ενεργοί Γκονζάλο Ιγκουαίν και Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Γενικότερα, ο Χάμες μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό απασχολεί αρκετά τα ΜΜΕ στη Λατινική Αμερική σχετικά με το μέλλον του, ενώ τονίζεται πως δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα για τον ίδιο σε καμία από τις προτάσεις που έχει.

Ο λόγος που γίνεται αναφορά στο οικονομικό κομμάτι δεν είναι άλλος από τα συμβόλαια που μπορούν να του προσφέρουν, με την ιστοσελίδα «strikers.futbol» να κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει στους λογαριασμούς του πάνω από 80.000.000 δολάρια μόνο από συμβόλαια.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως το οικονομικό κριτήριο στην όποια απόφαση για την επόμενη ομάδα του, θα είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ