Τι είπε ο Χάμες Ροντρίγκες για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: «Για αυτό έφυγα»

Τι είπε ο Χάμες Ροντρίγκες για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: «Για αυτό έφυγα»

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έκανε ένα σύντομο σχόλιο σε Κολομβιανό δημοσιογράφο για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και επίσημα εδώ και λίγες ώρες, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό μετά από περίπου 7 μήνες.

Ο 31χρονος διεθνής δεν αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ από το οποίο και έμεινε εκτός αποστολής και μερικές μέρες αργότερα έλυσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Εντουάρντο Λουίς Λόπες διάβασε on air στην εκπομπή του στο WinSportsTV την επικοινωνία που φέρεται να είχε ο ίδιος με τον Χάμες, με τον πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακού να του κάνει ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με το «αντίο» του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Λόπες τόνισε πως είχε συζήτηση μαζί του μέσω μηνυμάτων και μετέφερε το τι του είπε ο Χάμες, που έχει αποχωρήσει πια από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι «όλα είναι κουτσομπολιά» που ακούγονται για εκείνον.

«Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά ‘κουτσομπολιά’», ανέφερε ο Χάμες πάντα σύμφωνα με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ