Χαμός για τον Χάμες Ροντρίγκες – Και άλλη ομάδα στο «κόλπο»

Χαμός για τον Χάμες Ροντρίγκες – Και άλλη ομάδα στο «κόλπο»

Ο Χάμες Ροντρίγκες μιλάει με αρκετές ομάδες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ προστέθηκε ακόμη ένας «μνηστήρας»...

Ο Χάμες Ροντρίγκες εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και γίνεται ο κακός… χαμός για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μιλάει με αρκετές ομάδες για το που θα συνεχίσει, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο τόσο από την Ευρώπη και κυρίως από την Τουρκία, αλλά κυρίως από τη Λατινική Αμερική.

Ο Χάμες έχει ακουστεί ήδη για την Μποταφόγκο, ενώ τελευταία ρεπορτάζ από την Αργεντινή τον φέρνουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρίβερ Πλέιτ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος είναι μεταξύ των υποψήφιων για την ομάδα από το Μπουένος Άιρες, μαζί με τον Μανουέλ Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ, με τους «Μιγιονάριος» όμως να φέρονται να προτιμούν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Πέρα από αυτές ωστόσο, ο Χάμες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Φλουμινένσε του Μαρσέλο, της Βάσκο Ντα Γκάμα, αλλά και της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ