Τεν Χαγκ για Μαγκουάιρ: «Ηγείται και δίνει κίνητρο στην ομάδα»

Τεν Χαγκ για Μαγκουάιρ: «Ηγείται και δίνει κίνητρο στην ομάδα»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο περιθώριο των δηλώσεών του για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Μπράιτον, αναφέρθηκε και στον αμυντικό των «κόκκινων διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται αύριο (18:30), κόντρα στη Μπράιτον εκτός έδρας, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας και παράλληλα προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa League από τη Σεβίλλη.

Διαβάστε επίσης: Είναι ο Τσάβι Αλόνσο το next big thing των πάγκων;

Στο περιθώριο λοιπόν των δηλώσεών του για τον αγώνα κυπέλλου, ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ ρωτήθηκε για τον Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος υπέπεσε σε «χοντρό» λάθος κόντρα στους Σεβιγιάνους, και τον υπερασπίστηκε τονίζοντας τα εξής:

«Έχει ένα σημαντικό ρόλο. Είναι ο αρχηγός, ηγείται και επικοινωνεί με τον προπονητή, δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα στην προπόνηση, κάνει πάντα καλές προπονήσεις», όσον αφορά τον αγώνα με τη Μπράιτον και την αντίδραση των παικτών του μετά το «στραπάτσο» στο Europa, ο Τεν Χαγκ δήλωσε: «Νομίζω ότι (οι παίκτες) καταλαβαίνουν, αλλά αν όχι είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είσαι μέλος αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει να το αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος για το αν υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε: «Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτή η ομάδα, αυτό που μπορεί να κάνει πολύ καλά είναι να αντιδράσει μεταξύ των αγώνων. Αυτό που μπορεί να κάνει λιγότερο είναι να αντιδράσει κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού σε μια αποτυχία. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ