Τεν Χαγκ: «Η Σεβίλλη το ήθελε περισσότερο, εμείς απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας»

Τεν Χαγκ: «Η Σεβίλλη το ήθελε περισσότερο, εμείς απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας»

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα ημιτελικά του Europa League με τον Έρικ Τεν Χαγκ να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Μια βαριά ήττα από τη Σεβίλλη με 3-0 και ένας αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Europa League χθες, σημάδεψαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Μαγκουάιρ και Ντε Χέα μάλιστα με σοβαρά λάθη να φέρουν τη δική τους ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: Με Ντε Μινόρ για την πρόκριση στους «4» της Βαρκελώνης

Ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ κατόπιν, με δηλώσεις του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του τονίζοντας ότι η δική του ομάδα απογοήτευσε τον εαυτό της, την ώρα που οι Ισπανοί το ήθελαν πιο πολύ.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Εάν θες να κατακτήσεις τίτλους και να είσαι επιτυχημένος πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε πάθος και επιθυμία. Η Σεβίλλη το ήθελε περισσότερο και αυτό δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο», είπε ο Τεν Χαγκ ενώ υπερασπίστηκε τον Ντε Χέα για το λάθος του με τα εξής λόγια: «Είναι εκείνος με τα περισσότερα clean sheets στην Premier League και αυτό δείχνει πως είναι ένας ικανός τερματοφύλακας».

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η Σεβίλλη θα κοντραριστεί στους «4» του Europa απέναντι στη Γιουβέντους την ώρα που στον άλλο ημιτελικό η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα παίξει με τη Ρόμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ