Φιορεντίνα – Κρεμονέζε 0-0: Στον τελικό Κυπέλλου μετά από εννιά χρόνια οι «βιόλα»

Φιορεντίνα – Κρεμονέζε 0-0: Στον τελικό Κυπέλλου μετά από εννιά χρόνια οι «βιόλα»

Η Φιορεντίνα έμεινε στο 0-0 με την Κρεμονέζε, αλλά χάρη στη νίκη της (2-0) στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου όπου την περιμένει η Ίντερ.

Η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μετά τη νίκη της στην έδρα της Κρεμονέζε στον πρώτο ημιτελικό (2-0) και «σφράγισε» το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στις 24 Μαΐου στο «Ολίμπικο».

Με το αποψινό 0-0 με την Κρεμονέζε, στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης που διεξήχθη στο «Αρτέμιο Φράνκι», οι «βιόλα» πέτυχαν αυτό που ήθελαν και σε 27 ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο στην ιστορία τους και πρώτο μετά από 22 χρόνια (2001 η τελευταία φορά). Ήταν επίσης παρούσα στον τελικό του 2014, όταν είχε ηττηθεί με 3-1 από τη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Μυθικό ξύλο στο Ρεάλ – Παρτιζάν: Αποβλήθηκαν οι μισοί παίκτες (vid)

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ντοντό, Ίγκορ(64’ Ρανιέρι), Μιλένκοβιτς, Καστροβίλι(83’ Άμραμπατ), Μαντραγκόρα, Μπάρακ, Ικονέ(64’ Σότιλ), Γκονζάλεζ(90+1’ Κουαμέ), Καμπράλ

Κρεμονέζε: Σαρ, Λοτσοσβίλι, Κουαλιάτα( 67’ Μπουοναϊούτο), Φεράρι, Σερνίκολα, Πίκελ, Μέιτε, Γκαλνταμές, Γκιγκλιόνε(46’ Βαλέρι), Αφένα-Γκιάν(70’ Καστανιέτι), Οκερέκε(56’ Ντέσερς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ