Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον Τότι να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον Τότι να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με χιούμορ για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του, λέγοντας πως ίσως βάλει να παίξει ο Φραντσέσκο Τότι.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, γνώρισε την ήττα το βράδυ της Δευτέρας (24/04) από την Αταλάντα (3-1), με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι.

Ο Φραντσέσκο Τότι που δεν έχει χάσει ματς  της πρώην ομάδας του, μίλησε στο DAZN και υπερασπίστηκε τον «Special One» καθώς και τους Ρωμαίους.
Διαβάστε επίσης: Το βίντεο της ντροπής: Τα «εγκλήματα» του Μάσα στο Καραϊσκάκη

«Τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος πως με εσένα θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa. Πάντα θα σε υποστηρίζουμε γιατί το αξίζεις», είπε ο Capitano της Ρόμα στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο από τη πλευρά του απάντησε  με χιουμοριστική διάθεση: «Σε ευχαριστώ, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά θαύμα είναι αυτή η ενσυναίσθηση μεταξύ των ομάδων και όλων εσάς των φιλάθλων. Στο Olimpico ή εκτός, ο κόσμος κατανοεί τις αρχές αυτού του αγώνα. Παίζοντας καλά ή άσχημα, κερδίζοντας ή χάνοντας, με τραυματισμούς ή όχι, παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος. Ίσως να σε χρειαστούμε το Σάββατο, αλλά ειλικρινά χρειάζομαι περισσότερο τον Αλνταΐρ από εσένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ