Ναντ – Τουλούζ 1-5: Την ταπείνωσε και την εκθρόνισε

Ναντ – Τουλούζ 1-5: Την ταπείνωσε και την εκθρόνισε

Απίθανη Τουλούζ διέλυσε με 5-1 την περσινή Κυπελλούχο, Ναντ, και κατέκτησε πανηγυρικά το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της πανηγυρίζει η Τουλούζ! Η ομάδα του Μοντανιέ ήταν σαρωτική απέναντι στην περσινή κάτοχο του τροπαίου, Ναντ, την οποία διέλυσε με 5-1 και κατέκτησε την κούπα μέσα στο «Σταντ ντε Φρανς».

Η Τουλούζ ήταν ισοπεδωτική και τελείωσε την ιστορία από το πρώτο μισάωρο. Μόλις στο 4′ ο Κόστα έκανε το 1-0 με κεφαλιά και στο 10′ ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά έκανε και το 2-0. Η άμυνα της Ναντ ήταν σε άλλο γήπεδο και στο 23′ ήρθε το 3-0 με πλασέ του Νταλινγκά. Στο 31′ ο Νταλινγκά και πάλι έκανε το 4-0 σε κενό τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Στο 74ο λεπτό ο Σεντόνζ κέρδισε πέναλτι από τον Νικολάισεν και ο Μπλας μείωσε σε 1-4, αλλά στο 79′ ο Αμπουκλάλ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-5.

Ναντ: Λαφόντ, Ζοάο Βίκτορ (66’ Μερλίν), Καστελέτο, Σεντόνζ, Παλουά (46’ Ζαναγκό), Σισοκό, Ζιροτό, Μογέ (46’ Μουτουσαμί), Μπλας (82’ Κοκό), Σιμόν (46’ Ντελόρ), Μοχάμεντ

Τουλούζ: Χάουγκ, Ντέσλερ, Νικολάισεν, Ντεζάγκερε (69’ Σιέρο), Σουάζο, Κόστα (82’ Ντιαρά), Σπίρινχς (82’ Ρουόλ), Φαν ντεν Μπόουμεν, Αμπουκλαλ, Νταλινγκά (69’ Οναϊβού), Σαϊμπί (75’ Ρατάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ