Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να στερηθεί των υπηρεσιών του έως το τέλος της σεζόν.

Πόσα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά σε μία χρονιά; Στον Ολυμπιακό έχει αποδειχθεί πως όταν η ατυχία κάνει την εμφάνισή της, τότε δεν υπάρχει φρένο στην γκίνια. Με το τελευταίο «θύμα» της να είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Βόλο και είναι πιθανό να χάσει κι άλλα παιχνίδια. Για την ακρίβεια, δεν αποκλείεται να μην μπορέσει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς της χρονιάς.

Εξηγούμαστε. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Αρη. Για την ακρίβεια, το πόδι του μπλόκαρε στη φάση του πρώτου γκολ. Αρχικά ο ίδιος δεν θεώρησε σοβαρή την ενόχληση, αλλά στη συνέχεια το πόδι του πρήστηκε και όπως όλα δείχνουν, είναι πιθανό η ζημιά να τον αναγκάσει να μείνει εκτός αγώνων έως το φινάλε της σεζόν. Καθώς πρέπει να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

Ο Πασχαλάκης φαίνεται ότι ολοκληρώνει τη χρονιά με τον ίδιο περιπετειώδη τρόπο που την ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας γκολκίπερ αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στις 29 Σεπτεμβρίου, λόγω του σοβαρού τραυματισμού και της επέμβασης του Τόμας Βατσλίκ στον ώμο.

O 33χρονος πορτιέρο έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στις 13 Οκτωβρίου, στον εκτός έδρας αγώνα με την Καραμπάγκ, όταν και κράτησε το «μηδέν» στην άμυνά του. Συνολικά στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του σε 14 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει δεχθεί 19 γκολ στη διάρκεια της χρονιάς.

Από τη στιγμή που ο Πασχαλάκης τίθεται εκτός των επόμενων αγώνων, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με βασικό γκολκίπερ στο παιχνίδι με τον Βόλο τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί φέτος σε 10 παιχνίδια με τους Ερυθρόλευκους, έχοντας δεχθεί 14 γκολ, ενώ έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 3 αναμετρήσεις. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν θα αγωνιστεί σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ή εάν ο βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο εξ αυτών. Με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, όπως προαναφέραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ