Ντάνι Άλβες: Το μήνυμα της συζύγου του για τα 40α του γενέθλια του μέσα στη φυλακή (pic)

Ντάνι Άλβες: Το μήνυμα της συζύγου του για τα 40α του γενέθλια του μέσα στη φυλακή (pic)

Ο Ντάνι Άλβες πέρασε τα 40α γενέθλια του στη φυλακή, με την εν διαστάσει σύζυγο του να στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής πέρασε τα 40α γενέθλια του ο Ντάνι Άλβες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού από μια 23χρονη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το οικογενειακό του περιβάλλον δεν τον ξέχασε στέλνοντας του τις απαραίτητες ευχές. Ωστόσο το μήνυμα που ξεχώρισε ήταν αυτό από την σύζυγο του Χοάνα Σανθ, η οποία μπορεί να έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου μετά το σκάνδαλο, αλλά απέδειξε πως ακόμα ενδιαφέρεται για τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: Έχει πιάσει δουλειά ο Αταμάν – Οι δύο γκαρντ που θέλει να κλείσει άμεσα από την Εφές

«Σήμερα είναι τα γενέθλια ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Σκέφτηκα πολύ αν θα έκανα αυτή τη δημοσίευση, γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τη συμπόνοια και την αγάπη εκτός σχέσης, αλλά το έκανα.

Θα ήθελα να γιορτάζω τα 40α σου γενέθλια με μια από τις τρελές ιδέες μου. Κάποιο περίεργο κουστούμι, ή ένα παιχνίδι bubble football. Παραδείγματα από τα πρόσφατα χρόνια.

Δεν είναι εφικτό λόγω ενός σφάλματος για το οποίο πληρώνεις, αλλά είμαι βέβαιη ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα. Είμαι εδώ και θα είμαι πάντα εδώ, με έναν άλλον τρόπο, αλλά θα είμαι παρούσα. Απεριόριστη αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ