Έχει πιάσει δουλειά ο Αταμάν – Οι δύο γκαρντ που θέλει να κλείσει άμεσα από την Εφές

Έχει πιάσει δουλειά ο Αταμάν – Οι δύο γκαρντ που θέλει να κλείσει άμεσα από την Εφές

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να μην έχει αναλάβει ακόμη τον Παναθηναϊκό, όμως έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του και οι μεγάλοι του στόχοι είναι από την τούρκικη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει επαφές με τη διοίκηση και να ακούγονται τα πρώτα ονόματα.

Ο Τούρκος προπονητής θα αναλάβει μετά τα play off της τούρκικης λίγκας, αλλά ήδη τσεκάρει παίκτες και θέλει μάλιστα να κλείσει δύο που γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Εφές τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώτος στόχος του Αταμάν είναι ο Ροντρίγκ Μπομπουά ο δαιμόνιος γκαρντ της Εφές, ενώ θέλει να συνεργαστεί ξανά και με τον 28χρονο πρώην γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Ελάιζα Μπράιαντ, που επίσης προπονεί στην Τουρκία.

Και οι δύο είναι πολύ χρήσιμοι παίκτες και τους θέλει στον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος θεωρείται πιο εφικτή περίπτωση και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άνθρωποι του τριφυλλιού για την περιφέρεια και αναμένεται να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Σαφώς πιο δύσκολη η περίπτωση του Μπομπουά που έχει και μεγάλη ζήτηση τόσο από τη Euroleague, όσο και από την Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ