Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του: «Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μέρος της απολογίας του Ντάνι Άλβες από τη δεύτερη κατάθεσή του σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές της Βαρκελώνης μετά από την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του από νεαρή γυναίκα για σεξουαλική κακοποίηση, με τις καταθέσεις του να συνεχίζονται.

Το ισπανικό Μέσο, Cadena Ser, αποκάλυψε μέρος από όσα είπε ο Βραζιλιάνος στην πιο πρόσφατη ενώπιον του δικαστή, στις 17 Απριλίου, όπου υποστήριξε ότι ρώτησε δύο φορές το φερόμενο ως θύμα για αυτό που γινόταν κι εκείνη του είπε ότι της άρεσε.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι» είπε αρχικά ο Ντάνι Άλβες και συνέχισε: «Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα», ήταν τα λόγια του 39χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο Άλβες παραδέχθηκε μετά τις αρχικές του καταθέσεις ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα αλλά επιμένει ότι ήταν συναινετική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ