Ολυμπιακός: Για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς

Ολυμπιακός: Για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς

Στη μάχη του final four η Κ-15 του Ολυμπιακού

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού φέτος δεν τα κατάφερε. Τα τμήματα υποδομής όμως επιχειρούν κάτι που δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να γίνουν οι Ερυθρόλευκοι οι πρώτοι που θα κατακτήσουν όλους τους σχετικούς Super League τίτλους. Έγινε η αρχή με την Κ-19 ομάδα. Σήμερα μπαίνει στο χορό και η Κ-15 του Τάσου Πάντου η οποία μάλιστα καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο, στο final four που ξεκινά στον Βόλο.

Οι Παίδες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ (16:30) στον πρώτο ημιτελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (19:30). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (14/05, 13:30).

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Κανός – Μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό;

Η πιτσιρικαρία του Τάσου Πάντου τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, έχοντας τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα (15), ενώ παράλληλα ήταν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση με 43 γκολ και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί 12, σε σύνολο 21 αγώνων.

«Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Super League Κ15. Στo πλαίσιo της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να την ευχαριστηθούν.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις τα παιδιά ωριμάζουν, εξελίσσονται ως χαρακτήρες και έρχονται πιο κοντά στα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογός μας. Δουλεύουμε πάντα με την υποστήριξη του προέδρου μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μας παρέχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να εργαζόμαστε καθημερινά, απρόσκοπτα για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, νέων πρωταθλητών» έλεγε χθες ο Τάσος Πάντος με θέα σε αυτό το εγχείρημα.

Πολυνίκης του θεσμού ο Ολυμπιακός, θέλει να προσθέσει άλλη μία κούπα στην «χρυσή» τροπαιοθήκη του. Δεν ήταν μόνο πέρυσι που έφτασε στην κορυφή η «ερυθρόλευκη» Κ-15. Ηταν και τις σεζόν 2013-14, 2015-16, 2019-20. Ουσιαστικά, στον Βόλο, η αρμάδα του Τάσου Πάντου αναζητά τόσο το back to back στη διοργάνωση, όσο και την 5η κούπα.

Μάλιστα, έχει αξία να αναφέρουμε πως η Κ-15 του Ολυμπιακού ήταν η ομάδα που είχε κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα με την ίδρυση της διοργάνωσης τη σεζόν 2013-14 στο Final 4 του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, τον επόμενο μήνα σε διαδικασία final four θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή και η ομάδα Κ-17.

Με δύο γκολ του Κωστούλα και ένα του Μουζακίτη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρίξει στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό (3-1), κλειδώνοντας την παρουσία τους στο Final 4. Άλλο ένα τμήμα του Ολυμπιακού λοιπόν που βρίσκεται στις… ράγες για κούπα.

Θυμίζουμε, πως η Κ-17 έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Super League τις περιόδους 2019-10, 2010-11, 2014-15 και 2016-17. Θα αναζητήσει την επιστροφή στην κορυφή μετά από έξι χρόνια.

Την αποστολή της Κ-15 του Ολυμπιακού στο Βόλο αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες

Γεώργιος Νικολαΐδης

Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος

Ιωάννης Νικολακίδης

Αμυντικοί

Φαμπιάνο Νουχάι

Αθανάσιος Βρυώνης

Δημήτριος-Αντώνιος Καππάτος

Ιωάννης-Σεβαστιανός Μιχαλακέλης

Κοσμάς-Ιωάννης Μπάνος

Δημήτριος Ποτουρίδης

Γεώργιος Σιώζιος

Μέσοι

Ντένις Χιλά

Ανδρέας Λάνα

Δημήτριος Αυγουστίδης

Χρήστος Καπέλλας

Δημήτριος-Γεώργιος Μπάντης

Ευάγγελος Στυλιανός Τρικαλιώτης

Επιθετικοί

Μιχαήλ Καμάς

Χρήστος Καντεράκης

Βασίλειος Κότσαλος

Δημήτριος Μιχαηλίδης

Νικόλαος Μουγγός

Ιωάννης-Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος

Ιορδάνης Πατρώνης

Ιωάννης Σασσάνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ