Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Κανός – Μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό;

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Κανός – Μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό;

Ο Σέρχι Κανός, η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν και όλα τα δεδομένα με την Μπρέντφορντ και το συμβόλαιο του.

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς έκανε δικό του με τη μορφή δανεισμού από την Μπρέντφορντ τον Σέρχι Κανός, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ισπανός εξτρέμ προσέφερε αρκετά στους ερυθρόλευκους πριν τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, με την απουσία του μάλιστα να στοιχίζει στην ομάδα. Ο Κανός ωστόσο, επέστρεψε ξανά εδώ και μερικές μέρες, ενώ ήταν στην αποστολή και στην πρόσφατη νίκη των Πειραιωτών στο Φάληρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με μια αγωνιστική να απομένει λοιπόν (αυτή με τον απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τις ανοιχτές υποθέσεις να είναι αρκετές. Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Κανός, ο οποίος είναι μεν δανεικός, αλλά οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν τι θα προκύψει στις επαφές της Μπρέντφορντ με τον παίκτη, καθώς η αγγλική ομάδα έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός επιθετικός βέβαια, επιθυμεί την παραμονή του στους ερυθρόλευκους και σε κάθε περίπτωση να μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα ο Κανός παραχώρησε και συνέντευξη, όπου μίλησε για το μέλλον του και την αγγλική ομάδα, αλλά και για την παρουσία του στον Ολυμπιακό. «Θα ήθελα να μείνω ελεύθερος, πραγματικά. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στην Μπρέντφορντ και εκείνη έχει δώσει πολλά σε μένα, αλλά νομίζω ότι αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει εδώ με όμορφο τρόπο. Αν θέσουν σε ισχύ το +1 θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί σίγουρα οι ομάδες που με θέλουν δε θα συμφωνήσουν. Αυτό συνέβη ήδη τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα «Relevo».

«Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η επιχείρησή τους, αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουν, αν το κάνουν. Έχω ήδη δείξει τι αξίζω στην Ελλάδα. Αν με ανανεώσουν, ίσως η ομάδα που θέλει να πληρώσει δεν είναι αυτή που θέλω να πάω και αυτή που θέλω να πάω ίσως να μην μπορέσει να πληρώσει», ανέφερε ο Ισπανός.

Ο Ολυμπιακός εφόσον ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τον παίκτη και την Μπρέντφορντ, μοιάζει δεδομένο πως αν λυθεί η συνεργασία τους θα κινηθεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Προς το παρόν ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πέρα από το να περιμένει τι θα συμβεί στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τον Ισπανό.

Ο Κανός αγωνίστηκε μέχρι σήμερα συνολικά 8 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει σημειώσει 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ και ήταν καταλυτικός στο δεύτερο μισό μέχρι να τραυματιστεί. Πριν από την Μπρέντφορντ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και από τη Λίβερπουλ και τη Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ