Τι λένε στην Ιταλία για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Τι λένε στην Ιταλία για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Αποκαλύψεις στη γειτονική χώρα για τον επόμενο προπονητή των ερυθρόλευκων - Αναμένονται εξελίξεις άμεσα σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Ολυμπιακός παρότι έχει ακόμη ένα ματς, αυτό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά θα κρίνει και την τελική κατάταξη στα play off της Super League «χτενίζει» την αγορά για τον κατάλληλο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει το καλοκαίρι τα ηνία του συλλόγου για να τον επαναφέρει στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά και έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις όπως διαβάσατε από to10.gr, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό ή οποιαδήποτε συμφωνία. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί από το Πάσχα περίπου είναι αυτά των Τζενάρο Γκατούζο, Άλφρεντ Σρέντερ, Σέζαρ Πεϊσότο, Ερνάν Κρέσπο και Σεργκέι Ρεμπρόφ, όμως δεν είναι οι μοναδικοί που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που προκύπτουν από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν το βλέμμα τους και στη γειτονική χώρα για τον επόμενο τεχνικό, ειδικά το τελευταίο διάστημα και μάλιστα τονίζουν πως σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.

Στην Ιταλία γίνεται αναφορά για τις επαφές του Ολυμπιακού με τους Γκατούζο και Σρέντερ πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ μιλούν για ακόμη ένα όνομα από την ιταλική αγορά που έχει προκύψει και στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωση του. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός θα «τρέξει» το θέμα του προπονητή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των Πειραιωτών για τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ