Στο Παρίσι αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ για να… πάρει την υπογραφή του Μέσι

Στο Παρίσι αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ για να… πάρει την υπογραφή του Μέσι

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι.

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ ταξίδεψε στο Παρίσι για να υπογράψει με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, το -μακράν- κορυφαίο συμβόλαιο όλων των εποχών, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δύο πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Η σαουδαραβική αντιπροσωπεία σχεδιάζει να συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του Μέσι, Χόρχε, με στόχο να υπογράψει με τον Αργεντινό σταρ το συντομότερο δυνατό, ανέφεραν οι πηγές που γνωρίζουν τη συμφωνία.

Ο αποχαιρετισμός του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ιδιοκτησίας του Κατάρ, επιβεβαιώθηκε από τον σύλλογο. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε από μερίδα παριζιάνων οπαδών κατά τη διάρκεια και μετά την τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, που ηττήθηκε εντός έδρας (2-3) από την Κλερμόν.

«Υπάρχει αντιπροσωπεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι με έναν στόχο: να επιστρέψει με την επίσημη έγκριση του Μέσι στην προσφορά της», δήλωσε πηγή κοντά στον σύλλογο. Ένας άλλος αξιωματούχος, κοντά στις διαπραγματεύσεις, ανέφερε: «Αν όλα πάνε καλά ο Μέσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η Αλ Χιλάλ θα το ανακοινώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ ήταν επίσης στόχος της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ η Μπαρτσελόνα ονειρευόταν την επιστροφή του. Τώρα, όμως, η επιλογή του «ψύλλου» φαίνεται ευνοϊκή για τη Σαουδική Αραβία, η οποία προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει τουρίστες και επενδύσεις, και για να το πράξει χρησιμοποιεί και το «όχημα» του αθλητισμού.

Τους τελευταίους μήνες υπήρξε η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ενώ χθες το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά, επισήμως εκτός Ρεάλ Μαδρίτης από το μεσημέρι της Κυριακής (4/6), έχει ήδη υπογράψει με το σύλλογο Αλ Ιτιχάντ, που εδρεύει στην Τζέντα.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και ο αναπληρωτής του βρέθηκαν μάλιστα στην ισπανική πρωτεύουσα για να υπογράψουν με τον ΚΒ9, που εικάζεται πως θα λαμβάνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η Αλ Χιλάλ, που προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Ραμπάτ τον Φεβρουάριο, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμη να δώσει πολλαπλάσια χρήματα στον Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ