Η Φενέρμπαχτσε πήρε το Κύπελλο και έκανε… δώρο 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το Κύπελλο και έκανε… δώρο 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Με την κατάκτηση του τουρκικού Κυπέλλου από τη Φενέρμπαχτσε, «κλείδωσε» η αυτόματη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ του Χένρι Ονιεκούρου από την Αδάνα Ντεμίσπορ.

Κυπελλούχος Τουρκίας είναι από το βράδυ της Κυριακής (11/6) η Φενέρμπαχτσε αφού στον τελικό επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ χάρη σε δύο γκολ του Μπατσουαγί. Η συγκεκριμένη είδηση έχει αντίκτυπο για τον Ολυμπιακό αφού συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Νιγηριανός άσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Αδάνα Ντεμίσπορ, όπου σε 30 συμμετοχές κατέγραψε οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, εντυπωσιάζοντας άπαντες στην ομάδα. Ο Ονιεκούρου παραχωρήθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες στην Αδάνα και στη συμφωνία υπήρχε όρος αυτόματης ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του που είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κάλπικο φινάλε σε κάλπικο πρωτάθλημα (vid)

Για να συμβεί αυτό έπρεπε η Αδάνα Ντεμίρσπορ να βγει στην Ευρώπη, κάτι που κατάφερε μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου από τη Φενέρ. Η Αδάνα, που τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα παίξει πλέον στα προκριματικά του Europa Conference League και ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 3,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ