Ηρακλής – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ηρακλής – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ο Γηραιός κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0 και πλέον θέλει έναν βαθμό για να σφραγίσει και τυπικά την άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.

Μια… ανάσα από την άνοδό του στη Football League βρίσκεται ο Ηρακλής, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στον Γηραιό πέτυχε ο Χρήστος Ρόβας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 23χρονος εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία σέντρα του Ρεβυθόπουλου από δεξιά, νίκησε τον Γουναρίδη, πέτυχε το 31ο γκολ του στη φετινή σεζόν και έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Αυτή ήταν 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία, με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν τους 9 βαθμούς και να απέχουν πλέον έναν βαθμό από την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Την επόμενη Κυριακή ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Τηλυκράτη Λευκάδας και θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει και τυπικά την άνοδό του.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης (26΄ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (60΄ Αμαραντίδης), Ρόβας (86΄ Κρυστάλλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μεταλλίδης, Γαϊδαρτζής, Μουτεσίδης, Τάντιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ