Μίλαν: Στρέφει την προσοχή της στον Ταρέμι αντί του Μοράτα

Μίλαν: Στρέφει την προσοχή της στον Ταρέμι αντί του Μοράτα

Η Μίλαν συνεχίζει την προσπάθεια να υπογράψει ένα φορ, που θα πλαισιώσει τον Ζιρού τη νέα σεζόν, με τον Μεχντί Ταρέμι να είναι ο πιο πιθανός προορισμός.

Η Μίλαν έχει το τελευταίο διάστημα στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Αλβάρο Μοράτα, όμως η υπόθεση του δείχνει να χάνει έδαφος.

Μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο, η Πόρτο «δηλώνει» έτοιμη να πουλήσει τον Μεχντί Ταρέμι, που και ο ίδιος θέλει να «δοκιμαστεί» σε άλλα πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης: Πανικός με την Μπέριλ ΜακΚίσικ: Τα… πέταξε όλα έξω και «τρέλανε» το Λας Βέγκας (pics)

Με αποτέλεσμα, η Μίλαν να προτιμάει να «δαπανήσει» τα 20 εκατομμύρια στον Ιρανό παρά στον Ισπανό, με τον Μοράτα να έχει ήδη μεγαλύτερο κασέ που ζητάει 5 εκατομμύρια ετησίως.

Η είδηση έρχεται από την ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset, με τους ροσονέρι να βλέπουν ως μία άκρως αξιόπιστη λύση τον Ταρέμι, ώστε να πλαισιώσει τον Ολιβιέ Ζιρού στην επιθετική γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε περίπτωση που προχωρήσει του Ταρέμι, η Μίλαν θα κάνει πίσω όσον αφορά στον Τσουκουέζε, αφού δεν θα έχει άλλες θέσεις μή κοινοτικών, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι Μιλανέζοι έχουν πάντα τη λύση του Σκαμάκα, υπό τον όρο πως η Γουέστ Χαμ θα δεχτεί να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ