Ημέρα αφίξεων στον Ολυμπιακό!

Ημέρα αφίξεων στον Ολυμπιακό!

Ερχονται στην Ελλάδα οι δύο πρώτες μεταγραφές για τον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώνει τις πρώτες του μεταγραφικές προσθήκες ο Ολυμπιακός!

Η εβδομάδα ξεκινάει με μεταγραφές για τους «ερυθρολεύκους», που υποδέχονται σήμερα δύο ποδοσφαιριστές: Τον Βιθέντε Ιμπόρα και τον Κίνι.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πιζάρο!

Ο Αντόνιο Κορδόν «έτρεξε» τις διαδικασίες και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να προσθέσει στο «οπλοστάσιό» του τους δυο Ισπανούς άσους.

Τόσο ο Βιθέντε Ιμπόρα, όσο και ο Κίνι θα προσγειωθούν σήμερα (10/7) στη χώρα μας. Την αρχή θα κάνει ο 35χρονος άσος, ο οποίος θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 16:55, ενώ η άφιξη του πρώην παίκτη της Γρανάδα είναι προγραμματισμένη για τις 19:40.

Οι δυο Ισπανοί αναμένεται να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιμπόρα πέρσι με τη Λεβάντε αγωνίστηκε σε σαράντα ματς και «ήταν θεμελιώδης παίκτης» ενός club που έκανε τεράστια επένδυση προκειμένου να επιστρέψει στην La Liga. Βρέθηκε εκεί ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το δικαίωμα για μια σπουδαία καριέρα: Σεβίλλη (2013 με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να συνεργάζεται μαζί του για δύο χρόνια όσο ήταν βοηθός προπονητή του Έμερι και του Μίτσελ) , Λέστερ (αντί 15 εκατ ευρώ το 2017) και έπειτα Βιγιαρεάλ (2019 αντί 10 εκατ ευρώ) λέει το… κοντέρ του πολύπειρου αμυντικού χαφ.

Ο Κίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μαρτίνεθ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς τον είχε παίκτη στη Γρανάδα (2018-21) ενώ αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ