Για όλα φταίει η βροχή

Για όλα φταίει η βροχή

Στην Θεσσαλονίκη χρειάζεσαι βάρκα για να κυκλοφορήσεις σε ορισμένες περιοχές αλλά ως συνήθως δεν φταίει κανείς.

Τυχερός όποιος δεν έπρεπε να μετακινηθεί σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια πόλη που με την βροχή που έπεσε αποκλείστηκε και για να πας στην δουλειά σου ή όπου αλλού θέλεις, θα έπρεπε να διαθέτεις ειδικές ικανότητες ή το όχημα σου να είναι αμφίβιο. Εικόνες με αυτοκίνητα να προσπαθούν να διασχίσουν δρόμους –ποτάμια και ανθρώπους να περπατούν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες και μούσκεμα από το νερό.

Μια πόλη χάος. Με μποτιλιάρισμα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και τις αρτηρίες. Με  τις διακοπές του ρεύματος σε αρκετά σημεία της πόλης. Είδα ένα δημοσίευμα ότι κόπηκε το ρεύμα ακόμα και σε κατάστημα της ΔΕΗ και εύχομαι, πραγματικά να είναι τρολάρισμα.

Το εύκολο, φυσικά, είναι να βρεις την ευθύνη για όλα τα προαναφερόμενα. Ποιος φταίει; Ο καιρός. Είναι δυνατόν να βρέχει τον Μάιο;  Γίνονται αυτά τα πράγματα; Η βροχή, λοιπόν, φέρει την ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση.

Φυσικά και δεν φταίει κανένας θεσμός. Δεν φέρουν  την παραμικρή ευθύνη οι κυβερνητικοί φορείς. Δεν φταίει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ εύκολο να μετατοπίζεις αλλού την ευθύνη. Για να μην έχουν, μάλιστα, να ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους, υπάρχει η  εύκολη λύση του να φορτώνονται όλα στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Λες και ήρθε κανένα τσουνάμι και έπληξε την πόλη.

Υ.Γ  Τεράστια υπόθεση η διοργάνωση του τρίτου τουρνουά για τον Νίκο Γκάλη, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα το τμήμα μπάσκετ. Ο Γκάλης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που διαθέτει ο Άρης και αυτό προστίθεται στα θετικά της νέας διοίκησης της ΚΑΕ.

Υ.Γ 1  Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να έχει ξεκαθαρίσει με τους βασικούς άξονες του προγραμματισμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό, τουλάχιστον, διαρρέεται από το στενό περιβάλλον του.

Υ.Γ 2  Αρκετοί είναι αυτοί που άρχισαν να θυμούνται τον Άρη, τώρα που επέστρεψε στη φυσική του θέση και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, μάλιστα. Λες και απευθύνονται σε χαζούς και ο κόσμος δεν έβλεπε τι γινόταν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ