Διευρύνεται το ιταλικό ενδιαφέρον για Δουβίκα (pic)

Διευρύνεται το ιταλικό ενδιαφέρον για Δουβίκα (pic)

Το ενδιαφέρον για τον Τάσο Δουβίκα από την Ιταλία όσο πάει και αυξάνεται, αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του εμφανίζεται να είναι πλέον και η Κάλιαρι.

Μετά τα φετινά κατορθώματα του Τάσου Δουβίκα, αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν προσεγγίσει την ολλανδική Ουτρέχτη προκειμένου να καταφέρουν να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Το ενδιαφέρον για τον Δουβίκα γίνεται πιο έντονο από την πλευρά της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Η ιδέα του Ιτούδη για την Εθνική είναι… ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Μετά την Λάτσιο που φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση 10+ εκατομμυρίων για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, αλλά και την Μπολόνια, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, στο παιχνίδι την απόκτησής του μπαίνει δυνατά και η νεοφώτιστη Κάλιαρι.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει να ενισχυθεί εν όψει του ξεκινήματος του νέου πρωταθλήματος σε λίγο καιρό και η περίπτωση του Δουβίκα φαντάζει ιδανική, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στην Eredivisie o Έλληνας striker.

O Ντι Μάρτζιο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι ροσομπλού έχουν βάλει στο μάτι τον 24χρονο φορ της Ουτρέχτης».

Μετά την περσινή του φανταστική σεζόν, οπού αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος και συνολικά είχε 22 γκολ και 4 ασίστ σε 38 συμμετοχές, οι μνηστήρες έχουν αυξηθεί, αλλά και οι απαιτήσεις της Ουτρέχτης μοιάζουν αυξημένες, καθώς φαίνεται πως ζητά πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ