Η Κλουζ είναι η νέα ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Κλουζ είναι η νέα ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Επιστροφή στα πρωταθλήματα της Ευρώπης για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, καθώς από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ρουμανικής Κλουζ.

Στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας φορώντας την φανέλα της Κλουζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον 32χρονο να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια απουσίας και τις θητείες σε Αλ Φάιχα (Σαουδική Αραβία) και Κχορ Φακάν (ΗΑΕ).

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τη Κλουζ, της οποίας το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών – Θα έρθει και ο Μίκχαϊλιουκ στον Ολυμπιακό;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κλουζ:

«Καλώς ήρθες Παναγιώτη Ταχτσίδη!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας διεθνής, Παναγιώτης Ταχτσίδης, είναι ο νέος μέσος της ομάδας μας!
Κάνοντας αξιοσημείωτη καριέρα, με 354 παιχνίδια, ο Παναγιώτης έπαιξε 156 παιχνίδια στη Serie A για τις Ρόμα, Τορίνο, Κάλιαρι, Λέτσε, Τζένοα, Ελλάς Βερόνα, Κατάνια και Τσεζένα. Ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στη Σαουδική Αραβία για Αλ Φαΐχα, αλλά και στα ΗΑΕ για Κορ Φακάν
Σε ηλικία 21 ετών ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη εθνική Ελλάδος, για την οποία έπαιξε 25 φορές, και με τις οποίες συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»

Ο Ταχτσίδης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ρόμα, Τορίνο, Λέτσε και Ελλάς Βερόνα και τώρα ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ρουμανικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ