«Γερμανική ομάδα δίνει 10 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ για τον Παυλίδη»

«Γερμανική ομάδα δίνει 10 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ για τον Παυλίδη»

Ομάδα από την Bundesliga είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Βαγγέλη Παυλίδη από την Άλκμααρ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, αφού σε 40 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατάφερε να μετρήσει 22 γκολ και 14 ασίστ.

Οι επιδόσεις του Έλληνα επιθετικού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τη γερμανική αγορά και ειδικά από την Bundesliga, αφού αρκετές ομάδες της τον παρακολουθούν ιδιαίτερα στενά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα, μία εξ αυτών είναι έτοιμη να καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση για την απόκτησή του. Ο λόγος για την Στουτγκάρδη που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ακόμα έναν Έλληνα μετά τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα πόσο κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ στην Άλκμααρ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης για ντύσουν τον Παυλίδη στα χρώματα της ομάδας τους, με τον Σίρα να επισημαίνει πως υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη.

Πάντως η «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Μίλαν, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουνε ώστε να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ