«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Ντάβιντ Σίλβα

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Ντάβιντ Σίλβα

Ο Ντάβιντ Σίλβα είναι έτοιμος να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μετά από μία σπουδαία καριέρα σε Ισπανία και Αγγλία ο Ντάβιντ Σίλβα σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το αρχικό πλάνο ήταν να «αποχαιρετήσει» το ποδόσφαιρο τον Ιούνιο του 2024 στο τέλος της φετινής σεζόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει καθώς Ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο 37χρονος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, βάζοντάς τον σε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το τέλος της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Η ξεχωριστή περίπτωση Μαριάνο Ντίας, οι… γνωστοί και η υπόθεση Άλφρεντ Μορέλος

Ο Ντάβιντ Σίλβα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βαλένθια. Το 2004 και 2005 δόθηκε δανεικός σε Εϊμπάρ και Θέλτα αντίστοιχα. Ύστερα βρήκε τον ρόλο του στις «νυχτερίδες» όπου πέρασε τα επόμενα πέντε χρόνια της καριέρας προτού πάρει την μεταγραφή στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι το 2010 αντί 28,75 εκατ. ευρώ. Ταίριαξε απόλυτα στο Μάντσεστερ οπού έμεινε για δέκα ολόκληρα χρόνια πριν επαναπατριστεί το 2020 για την ομάδα της Χώρας των Βάσκων.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σκοράρει 121 φορές μοιράζοντας παράλληλα και 194 ασίστ σε 744 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ