Ανατροπή δεδομένων για Φαμπίνιο μετά τη «σφήνα» από Μπάγερν

Ανατροπή δεδομένων για Φαμπίνιο μετά τη «σφήνα» από Μπάγερν

Ο Φαμπίνιο βρισκόταν μια ανάσα από την Αλ Ιτιχάντ, με τη «σφήνα» ωστόσο της Μπάγερν να αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Η απόφαση του Φαμπίνιο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ είναι ειλημμένη και η Αλ Ιτιχάντ φάνταζε ιδανική ευκαιρία τόσο για τα χρήματα που έδινε στον παίκτη με τον οποίο τα είχε βρει, όσο και στη Λίβερπουλ που διαπραγματεύεται με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports υπάρχει αλλαγή δεδομένων, μετά την απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, που ψάχνεται για μια ποιοτική προσθήκη στον χώρο του κέντρου, μιας και ο Γκορέτσκα είναι προς πώληση.

Διαβάστε επίσης: Το ESPN στέλνει τον Ιωαννίδη στη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η συμφωνία για την μετακίνηση του Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ να θεωρούνταν done deal, αλλά ο Βραζιλιάνος φαίνεται να προτιμά το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ των Βαυαρών από τα χρήματα των Σαουδαράβων, την ώρα που η Μπάγερν έχει και εξαιρετικές σχέσης με τον μεγαλοατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Όσο για τη Λίβερπουλ; Οι Reds νοιάζονται μόνο να ικανοποιηθούν οικονομικά και να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Φαμπίνιο για να έχει την οικονομική άνεση να κινηθεί για ένα ακόμα χαφ μετά τους Μακ Άλιστερ και Σόπμοζλαϊ, με τον Κάλβιν Φίλιπς να είναι ψηλά στη λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ