Έφαγε τρία στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μακάμπι Χάιφα πριν έρθει στη Τούμπα η Μπεϊτάρ

Έφαγε τρία στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μακάμπι Χάιφα πριν έρθει στη Τούμπα η Μπεϊτάρ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League ηττήθηκε με ανατροπή (3-1) από την Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ, λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Τούμπας.

Όχι και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα έρθει στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (27/7, 20:30) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η αντίπαλος του Δικεφάλου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε τρία γκολ κι έχασε το τρόπαιο.

Ο Φράιντεϊ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπεϊτάρ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τη συνέχεια όμως να είναι εφιαλτική για τους Κυπελλούχους Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα «πράσινα» ο Μίροτιτς – Το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός

Στο 58′ ο Σερί με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και στο 84′ από απίθανο λάθος του τερματοφύλακα της Μπεϊτάρ, Μιγκέλ Σίλβα, ο Νταβίδ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 94′ ο Καλαΐλι, δίνοντας την κούπα στους πρωταθλητές.

Μακάμπι Χάιφα: Νιτζάν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Σεκ, Σερί, Σαμπία (83′ Νταβίδ), Μουχαμάντ, Χαζίζα (64′ Καλαΐλι), Τζαμπέρ (46′ Ραφαέλοφ), Πιερό (92′ Ναόρ)

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Μιγκέλ Σίλβα, Ντγκανί, Μπιτόν (70′ Μιζράχι), Μορόζοφ, Κόρσια, Μίχα (76′ Μούζι), Κριάφ, Ασκενάζι (62′ Γιόνα), Αζάρια, Φράιντεϊ (70′ Νικολαέσκου), Σούα (70′ Τόμας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ