Επιβεβαίωση για Φρέιρε: «Οριστική συμφωνία με Ολυμπιακό – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα»

Επιβεβαίωση για Φρέιρε: «Οριστική συμφωνία με Ολυμπιακό – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα»

Ο Νικολάς Φρέιρε πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Μεξικάνους, που τονίζουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία και πως αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να επισημοποιηθεί το deal.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Νίκολας Φρέιρε από την Πούμας, με τα μεξικανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία για τον 29χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό.

Μετά την αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, στο Μεξικό και ειδικότερα η ιστοσελίδα «futboltotal.com.mx» επιβεβαιώνουν ότι ο Φρέιρε αποχωρεί από την Πούμας με προορισμό την Ελλάδα και τους Πειραιώτες, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει μόνο η επισημοποίηση του deal.

Ο 29χρονος Αργεντινός στόπερ θα αποκτηθεί ως δανεικός για τη νέα σεζόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, ενώ τονίζεται ότι θα βρίσκεται άμεσα στην Ελλάδα μιας και η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον παίκτη της Πούμας είχαν δείξει και ομάδες από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον δελεάζει ωστόσο με το πρότζεκτ που του παρουσίασε και τον παίκτη να αναμένεται στη χώρα μας ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρέιρε εκτός από τη φανέλα της Πούμας, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ