Μπακασέτας: Κοντά σε ανανέωση με τη Τραμπζονσπόρ αναφέρουν οι Τούρκοι

Μπακασέτας: Κοντά σε ανανέωση με τη Τραμπζονσπόρ αναφέρουν οι Τούρκοι

Έτοιμος να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ είναι ο Τάσος Μπακασέτας, με σημαντική αύξηση στις απολαβές του, σύμφωνα με τη Fanatik.

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τράμπζοσπορ, με τις συζητήσεις για την ανανέωση του να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Fanatik», οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον παίκτη να έχει στα χέρια του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που συνοδεύεται με αύξηση των απολαβών του της τάξεως των 500.000 χιλιάδων ευρώ.

Το τρέχων συμβόλαιο του 3οχρονου μεσοεπιθετικού, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024, προβλέπει ετήσιες απολαβές 1,25 εκατομμύρια ευρώ και η προσφορά που του προτείνεται είναι στα 1,75 εκατ.

Διαβάστε επίσης: Tο ναρκοπέδιο του Αυγούστου, οι μεταγραφές και το κρας-τεστ του Ολυμπιακού στη Σκωτία

Ο Μπακασέτας βρίσκεται εδώ και 2.5 χρόνια στην Τράμπζονσπορ, η οποία είχε βγάλει από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ τον Ιανουάριο του 2021. Έκτοτε, ο αρχηγός της Εθνικής είναι εκ των ηγετών της ομάδας καθώς βοήθησε τα μέγιστα τη σεζόν 2021/22, σεζόν που ο σύλλογος της Τραπεζούντας κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από 38 χρόνια. Εκείνη τη σεζόν, ο Μπακασέτας αγωνίστηκε σε 34 αγώνες πρωταθλήματος (26 βασικός) από τους 38 συνολικά, πετυχαίνοντας 8 τέρματα ενώ έδωσε και 4 ασίστ σε 2.278′ λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά, με την Τράμπζονσπορ εκτός του πρωταθλήματος έχει κατακτήσει και το Σούπερ Καπ Τουρκίας στη αρχή της σεζόν 2022/23, ενώ μετρά 103 εμφανίσεις με 28 γκολ και 21 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τη «Fanatik», μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά με τον Μανώλη Σιώπη. Ο διεθνής Έλληνας μέσος ζητάει 1,4 εκατ. ευρώ, τα διπλάσια λεφτά από αυτά που λαμβάνει από το τρέχον «deal».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ