Εquipe: «Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βαλμπουενά»

Εquipe: «Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βαλμπουενά»

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει καταθέσει επίσημη πρόταση σύμφωνα με την «Equipe» και θέλει να κλείσει άμεσα τον Ματιέ Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, έχει μεγάλη ζήτηση παρότι είναι στο 38ο έτος της ηλικίας του και είναι ο πρώτος στόχος του Απόλλωνα Λεμεσού προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η κυπριακή ομάδα είναι εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Γάλλου μεσοεπιθετικού και φέρεται να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της, όπως εξάλλου επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Απόλλωνας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η «Equipe» ο Απόλλωνας ελπίζει να κλείσει άμεσα το deal, καθώς οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ από τη συμφωνία.

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Βαλμπουενά είχε μια άκρως επιτυχημένη τετραετία στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπου είχε 150 συμμετοχές και 18 τέρματα, όμως θέλει να παίξει άλλον έναν χρόνο και ο Απόλλωνας θέλει να τον φέρει στην Κύπρο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τους Γάλλους, όμως ο Βαλμπουενά φέρεται να μην είναι αδιάφορος στην ιδέα του Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ