Βίκτωρας Κλωναρίδης: Ανακοινώθηκε από την Ουμρανίγιεσπορ της Τουρκίας

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Ανακοινώθηκε από την Ουμρανίγιεσπορ της Τουρκίας

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Βίκτωρα Κλωναρίδη καθώς ανακοινώθηκε από την τούρκικη Ουμρανίγιερσπορ με συμβόλαιο 1+1 χρόνια.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρήκε την νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην Τουρκία και την Ουμρανίγιεσπορ από την οποία ανακοινώθηκε, υπογράφοντας συμβόλαιο με την τούρκικη ομάδα για 1+1 χρόνο.

Έτσι, ο 30χρονος εξτρέμ θα «ξενιτευτεί» για ακόμη μία φορά στην καριέρα του για να ενσωματωθεί στην ομάδα της Κωνσταντινόπουλης, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του από τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Νικολάς Φρέιρε: Η εμπειρία στα μετόπισθεν και ο Ολυμπιακός

Την προηγούμενη σεζόν, η Ουμρανίγιεσπορ αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας ωστόσο «γεύτηκε» την πικρή γεύση του υποβιβασμού, τερματίζοντας τελευταία με μόλις 30 βαθμούς. Από την άλλη ο παίκτης, την περυσινή σεζόν με την φανέλα του Ατρομήτου κατέγραψε 27 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε επίπεδο Super League, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έχει αγωνιστεί 163 φορές με τις φανέλες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ατρόμητο, πετυχαίνοντας 23 γκολ ενώ έχει μοιράσει 22 ασίστ.

Η Ουμρανίγιεσπορ θα γίνει ο πέμπτος σύλλογος του εξωτερικού στην καριέρα του Κλωναρίδη, μετά τις Λιλ, Μουσκρόν, Λανς και ΑΠΟΕΛ και συνολικά ο ένατος ποδοσφαιρικός του σταθμός, ενώ εκτός της φυσικής του θέσης που είναι στο δεξιό φτερό της επίθεσης, μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις μπροστά από την μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ