Φιλική νίκη της Σίτι απέναντι στην Μπάγερν (2-1)

Φιλική νίκη της Σίτι απέναντι στην Μπάγερν (2-1)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου σε φιλική αναμέτρηση στην Τόκιο, χάρη σε buzzer beater του Λαπόρτ

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Μπάγερν του Τόμας Τούχελ, σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα και πολλούς ποδοσφαιριστές. 21 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε η Σίτι σε αντίθεση με τους 24 της Μπάγερν Μονάχου, μεταξύ των οποίων και ο Κάιλ Γούοκερ και ο Σάντιο Μανέ.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαιρινά προκριματικά: Ο… πράσινος μποναμάς των 5 εκατ. ευρώ και το «δύσβατο» μονοπάτι της ΑΕΚ

Η ομάδα του Πεπ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον 20χρονο Άγγλο Τζέιμς Μακάτι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την Σίτι να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη από την νωθρή Μπάγερν.

Ξανά καλύτεροι οι «πολίτες» στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως είδαν τους Βαυαρούς να ισοφαρίζουν στο 81 με τον 18χρονο Γάλλο Ματίς Τελ.

Και ενώ το φιλικό πήγαινε προς την ισοπαλία, οι μπλε του Μάντσεστερ βρήκαν το νικητήριο γκολ με τον Λαπόρτ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και με κοντινό πλασέ να κάνει το τελικό 2-1.

Τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν το γεγονός πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε ως βασικό και ως αρχηγό τον Κάιλ Γουόκερ που πιθανώς να έπαιξε απέναντι στην επόμενη του ομάδα.

Ταυτόχρονα, στην Μπάγερν Μονάχου αλλαγή μπήκε ο επίσης φευγάτος Σαντιό Μανέ, ο οποίος έπαιξε συνολικά ένα ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ