Πρόταση 90 εκ. της Σίτι στον Γκβάρντιολ

Πρόταση 90 εκ. της Σίτι στον Γκβάρντιολ

Η Μάντσεστερ Σίτι παλεύει ακόμα για την περίπτωση του Γιόσκο Γκβάρντιολ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην Λειψία αξίας 90 εκατομμυρίων.

Δεν παρατάει την περίπτωση του Γκβάρντιολ η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την Sport Bild, οι «πολίτες» έχουν κάνει νέα βελτιωμένη προσφορά στην Λειψία για την απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού.

Η προσφορά αγγίζει τα 90 εκατομμύρια συν 10 πρόσθετα, τα οποία η Λειψία δεν έχει αποδεχθεί ακόμα. Στο Μάντσεστερ υπάρχει η πεποίθηση ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και πως ο παίκτης θα ενταχθεί στο δυναμικό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό κόντρα στη Ρέιντζερς στη Σκωτία

Στην Λειψία δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον 21χρονο, μιας και οικονομικά δεν έχουν θέμα, μετά και την μεταγραφή του Σόμποσλαϊ στην Λίβερπουλ.

Μάλιστα ο γερμανικός σύλλογος είχε τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης στον Γκβάρντιολ αξίας 112 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ξεκινάει από το επόμενο καλοκαίρι, επομένως θα μπορούσαν να περιμένουν να τον πουλήσουν.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λειψία θέλει να γνωρίζει την οριστική απόφαση για το μέλλον του πάικτη τουλάχιστον μέχρι την πρώτη του Σεπτέμβρη.

Ο Γκβάρτιολ ανήκει στην Λειψία από το καλοκαίρι του 2021 και σε δύο χρονιές στην Γερμανία έχει πραγματοποιήσει 87 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ