Ο Σένκεφελντ τραυματίστηκε και ο Παναθηναϊκός… τρέχει για στόπερ

Ο Σένκεφελντ τραυματίστηκε και ο Παναθηναϊκός… τρέχει για στόπερ

Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ στο ματς κόντρα στην Ντνίπρο τον θέτει εκτός καλοκαιρινών προκριματικών και στον Παναθηναϊκό σπεύδουν να καλύψουν μεταγραφικά το κενό αυτό.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ντνίπρο με 3-1, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Την αισιοδοξία όμως από την απόδοση της ομάδας επισκίασε ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός και παρά την προσπάθειά του να μπει και να συνεχίσει να παίζει, αυτό δεν ήταν δυνατό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 24′ από τον Τιν Γεντβάι που έκανε άρον άρον το ντεμπούτο του με το τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης: Ο Νέστορ Αραούχο τα βρήκε με την ΑΕΚ – Απομένει η συμφωνία με την Αμέρικα

Τελικά οι πρώτη γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκε με τον παίκτη να παθαίνει θλάση δεξιού οπίσθιου μηριαίου, με την αποθεραπεία του να υπολογίζεται σε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όχι μόνο τον επαναληπτικό με την Ντνίπρο, αλλά και τα ματς της επόμενης προκριματικής φάσης μέσα στο καλοκαίρι.

Και μπορεί να υπάρχει ο Γεντβάι που θα καλύψει το κενό του αρχηγού του Παναθηναϊκού δίπλα στον Μάγκνουσον, αλλά δεν υπάρχει καμία εναλλακτική επιπέδου στο ρόστερ σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού ή τιμωρίας, μιας και οι Πούγγουρας και Σάρλια αποτέλεσαν παρελθόν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι όπως και ο Κουρμπέλης που κατά συνθήκη μπορούσε να καλύψει τη θέση. Και όλα αυτά σε μια εποχή που κάθε ολιγωρία ίσως κοστίσει προκρίσεις και εκατομμύρια.

Όλο το βάρος λοιπόν έχει πέσει στον Γιάννη Παπαδημητρίου και το μεταγραφικό επιτελείο των πράσινων που έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με αποτέλεσμα αν είναι εφικτό, κάποια συμφωνία ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ