Σοκαρισμένη η Ρέιντζερς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό – Άνοιξε κουβέντα για μεταγραφές

Σοκαρισμένη η Ρέιντζερς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό – Άνοιξε κουβέντα για μεταγραφές

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε η «βαριά» ήττα (3-1) από τον Ολυμπιακό στις τάξεις της Ρέιντζερς λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 στο Άιμπροξ απέναντι στην Ρέιντζερς φαίνεται πως προκάλεσε έντονο προβληματισμό στους ιθύνοντες του σκωτσέζικου συλλόγου και «ταρακούνησε» τον τεχνικό της ομάδας, Μάικλ Μπιλ, καθώς από σήμερα έχει ξεκινήσει η κουβέντα στο νησί για το αν η ομάδα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μερικές μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Τόσο το αποτέλεσμα όσο και η εικόνα της Ρέιντζερς ανά διαστήματα στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό εμφάνιζε περισσότερο τις αδυναμίες που πρέπει να διορθώσει ο Άγγλος τεχνικός όπως επίσης ότι έχει ακόμα πολύ «δρόμο» να διανύσει ώστε να μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει τους στόχους που έχει ο σύλλογος για την επόμενη σεζόν που ξεκινά.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται… άλλος Ολυμπιακός!

Σημερινά δημοσιεύματα από την Σκωτία αναφέρουν πως η ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και η απόδοση της ομάδας επιτάχυναν τις αποφάσεις στο σύλλογο της Ρέιντζερς αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Μάικλ Μπιλ, συνέστησε τους φίλαθλους της ομάδας να μείνουν ψύχραιμοι καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο σημαντικές προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο λόγος για τον επιθετικό της Φέγενορντ, Ντανίλο με την μεταγραφή του να λέγεται πως θα κοστίσει γύρω στα 5 εκατομμύρια λίρες αλλά στο κάδρο υπάρχει και o Θιφουέντες, με τον οποίο τα έχει βρει για τον συμβόλαιο του και το μόνο που μένει είναι να αποδεσμευτεί από τη Λος Άντζελες FC καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Επίσης, ο 42χρονος τεχνικός χρειάστηκε να απολογηθεί για την εικόνα της ομάδας καθώς υπήρχαν διαστήματα που «υπέφερε» απέναντι στον Ολυμπιακό με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις εφησυχασμού αναφέροντας, « Καταλαβαίνω πως όλοι περίμεναν να είμαστε λαμπεροί (απέναντι στον Ολυμπιακό), αλλά θα είμαστε εντάξει όταν πρέπει, απλά πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.»

Η Ρέιντζερς ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχει προχωρήσει στη απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών μετάξυ των οποίων ο Τζακ Μπατλαντ, ο Σαμ Λάμμερς και φυσικά ο Ντέσερς.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρέιντζερς, ανέφερε « Είμαι ευχαριστημένος. Χρειαζόταν να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές, τους πήραμε και θα έρθουν ακόμη ένας ή δύο παίκτες. Όλοι θα είναι ήρεμοι όταν πρέπει, δηλαδή σε δέκα μέρες», ενώ ζήτησε υπομονή λέγοντας « αν μείνετε υπομονετικοί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κάποια καλά νέα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ