Επίσημο: Παίκτης της Αλ Νασρ ο Μανέ (vid)

Επίσημο: Παίκτης της Αλ Νασρ ο Μανέ (vid)

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σαντιό Μανέ που από σήμερα είναι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίσημη είναι πλέον και η νέα μεταγραφική «βόμβα» της Αλ Νασρ!

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντιό Μανέ ο οποίος έγινε συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Σέκο Φοφανά. Η Μπάγερν θα εισπράξει 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μανέ θα βάζει στον λογαριασμό του 40 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, αφήνοντας μετά από πάρα πολλά χρόνια την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» στην Ευρωλίγκα: Χαμός με Χίγκινς – Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Αρμάνι!

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σάντιο Μανέ για την περασμένη σεζόν», δήλωσε απ’ την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν, συμπληρώνοντας πως: «Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για αυτόν, υπέστη τραυματισμό λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχασε τη συμμετοχή με τη Σενεγάλη, την οποία είχε οδηγήσει νωρίτερα στον παρθενικό τους θρίαμβο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λόγω του μεγάλου χρόνου της απουσίας του, δεν μπόρεσε να συνεισφέρει τόσο πολύ στην Μπάγερν όπως ελπίζαμε εμείς και ο ίδιος. Γι’ αυτό αποφασίσαμε από κοινού να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να κάνει μια νέα αρχή σε μία άλλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ